Προορισμός με νόημα
Επισκεφτείτε μας

Τέτοιο καφέ δεν έχετε σίγουρα ξαναδεί στην ζωή σας

Ένα διαφορετικό laundry έκανε την εμφάνισή του στο Σαν Φρανσίσκο, δίνοντας άλλη διάσταση και φρέσκο αέρα στην μέχρι πρότινος φιλοσοφία των υπηρεσιών πλυσίματος και στεγνώματος ρούχων που όλοι γνωρίζαμε.

Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα, λοιπόν, την ιδέα της συγκεκριμένης υπηρεσίας το Laundre, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες του, όση ώρα περιμένουν για την… μπουγάδα τους να απολαμβάνουν και μια κούπα αρωματικό καφέ, πάντα με τα απαραίτητα συνοδευτικά!

Ο κατάλογός του παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον και απαρτίζεται από υγιεινές, ως επί το πλείστον, προτάσεις, ιδανική επιλογή για ένα ελαφρύ γευστικό διάλειμμα κατά την διάρκεια της ημέρας. Τοστ με αβοκάντο, μπαγκέτα με γαλοπούλα και πέστο, πλούσια σε ενέργεια και βιταμίνες bowls, πρωινό με αυγά κ.α. προκαλούν ευχάριστη έκπληξη στον ουρανίσκο.

Με έναν προσεκτικά σχεδιασμένο, άνετο χώρο στις αποχρώσεις του λευκού και το φως της ημέρας να περνάει άπλετο από τις τζαμαρίες του, το Laundre δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει καθιερωμένα coffee spots στην πόλη.

Η διττή του λειτουργία σε καμία περίπτωση δεν του στερεί πελάτες, αντιθέτως θα έλεγε κανείς ότι με την συγκεκριμένη φιλοσοφία έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλο κοινό της πόλης.

Πληροφορίες 

http://laundre.co

Πηγή: Newsbeast.gr

Rate this item
(0 votes)
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic