Αγριεμένα θηλυκά λιοντάρια επιτίθενται με λύσσα στον πρώην αρχηγό τους

Μοιάζει σαν να είναι κομμένες σκηνές από την ταινία «The Lion King» της Disney αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινές και έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια επισκεπτών ενός πάρκου στη Μεγάλη Βρετανία.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε στο West Midlands Safari Park. Εκεί οι επισκέπτες ήρθαν αντιμέτωποι με μια εξαιρετικά άγρια επίθεση που πραγματοποίησε μια αγέλη θηλυκών λιονταριών στον ηλικιωμένο πρώην αρχηγό της!

Τα θηλυκά έπεφταν με μανία πάνω στον ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο και προσπαθούσαν με τα νύχια και τα δόντια τους να του κάνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά. Το αρσενικό ακούγεται να μουγκρίζει από τον πόνο που του προξενούν τα εννέα επιτιθέμενα θηλυκά λιοντάρια.

Τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ χειρότερα αν, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ladbible.com, οι φύλακες του πάρκου δεν πήγαιναν στο σημείο της επίθεσης και με τη χρήση πυροσβεστήρων δεν έδιωχναν τα θηλυκά λιοντάρια.

Ο τραυματισμένος πρώην ηγέτης της αγέλης, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο του πάρκου προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: Newsbeast.gr

Rate this item
(0 votes)
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic