Έκανε διάρρηξη σε γκαράζ για να στρίψει «τσιγάρο» και μέσα βρήκε μία τίγρη 450 κιλών (pics)

Ο νεαρός άντρας δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει την σκουριασμένη πόρτα του γκαράζ, ενώ σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς λίγο αργότερα, θεωρούσε τον χώρο ερειπωμένο, καθώς δεν είχε παρατηρήσει καμία κίνηση εδώ και αρκετό καιρό.

Όταν, όμως, άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε να φωτίσει τον χώρο με ένα φακό διαπίστωσε με έκπληξη, τρόμο και πολλά ακόμη συναισθήματα ότι δεν ήταν μόνος.

Μαζί του, κλειδωμένη μέσα στο κλουβί της ήταν μία πελώρια ασιατική τίγρης βάρους σχεδόν 450 κιλών, η οποία μετά από εξέταση από τους αρμόδιους κτηνιάτρους διαπιστώθηκε πως ήταν υγιής και καλά ταϊσμένη αλλά αρκετά αφυδατωμένη.

Οι άντρες της τοπικής αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο μετά την καταγγελία του νεαρού άντρα, αρχικά δεν πίστευαν στα μάτια τους, θεωρώντας ότι πιθανώς η χρήση ουσιών τον έκανε να έχει παραισθήσεις.

Όμως, όταν έφτασαν τελικά στο σημείο και είδαν με τα μάτια τους το επιβλητικό αιλουροειδές διαπίστωσαν ότι ούτε η μαριχουάνα έφταιγε ούτε ο νεαρός είχε παραισθήσεις.

Τελικά, το ζώο αφού εξετάστηκε ενδελεχώς, μεταφέρθηκε σε αρμόδια υπηρεσία στο Χιούστον, ενώ ο ιδιοκτήτης του ακινήτου προφανώς αφού κατάλαβε ότι το «μικρό του μυστικό» είχε αποκαλυφθεί παραμένει άφαντος.

Πληροφορίες:unilad.com

Πηγή: gazzetta.gr

Rate this item
(0 votes)
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic