Ομολόγησε τον φόνο της εγκύου γυναίκας του και των δύο παιδιών του

Ο Κρις Γουάτσ ομολόγησε ότι σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και τα δυο τους κορίτσια, τα πτώματα των οποίων πέταξε σε ελαιώνα, σε συμβιβασμό με το δικαστήριο, ώστε να μην του επιβληθεί η θανατική ποινή.

Ο 33χρονος από το Κολοράντο παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε τη σύζυγό του, την 34χρονη και τις δύο κόρες τους 3 και 4 ετών τον περασμένο Αύγουστο, στο σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Ντένβερ των ΗΠΑ.

Οι κατηγορίες ήταν για φόνο πρώτου βαθμού της γυναίκας και των κοριτσιών καθώς και για τον τερματισμό της εγκυμοσύνης, αλλά και για αλλοίωση στοιχείων της έρευνας.

Η γυναίκα και οι δύο κόρες της είχαν εξαφανιστεί μέρες πριν και ο φερόμενος ως δολοφόνος τους είχε μιλήσει σε δημοσιογράφους στο τοπικό δίκτυο Denver 7, δείχνοντας συναισθηματικά φορτισμένος: «Θέλω να γυρίσουν όλοι σπίτι. Ελπίζω να είναι κάπου ασφαλής με τα παιδιά τώρα. Αν κάποιος την έχει και δεν είναι ασφαλείς, τις θέλω πίσω τώρα», δήλωσε.

Η αστυνομία του Κολοράντοεντόπισε τη σορό της 34χρονης Σάναν Γουάτς 3 ημέρες αφού είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της, σε χώρο εταιρείας όπου δούλευε ο σύζυγός της.

Ο δράστης αντιμετώπιζε τη θανατική ποινή, όμως αφού ομολόγησε, οι δικηγόροι του ζήτησαν και πέτυχαν τα ισόβια.

Πηγή: Newsbeast.gr

Rate this item
(0 votes)
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic