Οι κλοπές σε Άνδρο και Τήνο και οι έλεγχοι σε επιβάτες πλοίων και αυτοκίνητα

Εκτεταμένοι έλεγχοι ξεκίνησαν από σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Γαυρίου, της Τήνουκαι της Ραφήνας. Το Λιμενικό έψαξε όσα αυτοκίνητα και επιβάτες έφυγαν από την Άνδρο προς Ραφήνα και Τήνο.

Τα δυο πλοία Superferry II και Θεολόγος βρέθηκαν μαζί στο λιμάνι της Άνδρουκαι οι έλεγχοι ήταν συνεχείς και στις δύο επιβιβάσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα enandro.gr. Στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης της ιστοσελίδας φαίνονται οι έλεγχοι επιβάτη-επιβάτη με την άφιξη του Θεολόγου σήμερα το μεσημέρι (15/2) στη Ραφήνα.

Η ιεροσυλία στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου ήταν απίστευτη και οι δράστες έσπασαν το τζάμι της εικόνας της Παναγίας και πήραν ότι σε χρυσό είχαν προσφέρει οι πιστοί. Το ίδιο έκαναν και σε άλλα μέρη της εκκλησίας που υπήρχαν προσφορές σε χρυσά. Το χειρότερο ήταν πως υπήρχαν λείψανα που είχαν χρυσές προσφορές κλπ. Οι ιερόσυλοι άνοιξαν και πήραν ότι υπήρχε σε χρυσό πετώντας τα λείψανα στο πάτωμα!

Τα κλοπιμαίαήταν στην πλειοψηφία τους μικρού μεγέθους και μπορούν να μεταφερθούν με βαλίτσες κλπ. Για τον λόγο αυτό οι έλεγχοι του λιμενικού και της αστυνομίας θα συνεχιστούν αμείωτοι και στα τρία λιμάνια (Ραφήνας - Άνδρου - Τήνου).

/n

Πηγή: Newsbeast.gr

Rate this item
(0 votes)
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic