Ελένη Τσαλιγοπούλου: Δυναμική έναρξη για τις παραστάσεις της στο «Πειραιώς 131» (photos)

Ελένη Τσαλιγοπούλου - Γιάννης Παπαγεωργίου -Πειραιώς 131Δυναμικά ξεκίνησαν οι παραστάσεις της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο «Πειραιώς 131». Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, αφού πήρε χρόνο και δημιουργική απόσταση από τη μουσική σκηνή της Αθήνας, επέστρεψε με τη βαθιά χαρά και την ουσιαστική επιθυμία να συναντηθεί ξανά με τους φίλους της. Και αυτή είναι η αφετηρία του φετινού «Άλμπουμ», της παράστασης της Ελένης Τσαλιγοπούλου που […]

Δυναμικά ξεκίνησαν οι παραστάσεις της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο «Πειραιώς 131».

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, αφού πήρε χρόνο και δημιουργική απόσταση από τη μουσική σκηνή της Αθήνας, επέστρεψε με τη βαθιά χαρά και την ουσιαστική επιθυμία να συναντηθεί ξανά με τους φίλους της.

Και αυτή είναι η αφετηρία του φετινού «Άλμπουμ», της παράστασης της Ελένης Τσαλιγοπούλου που ξεκίνησε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και θα φιλοξενείται για όλα τα υπόλοιπα Σάββατα του Ιανουαρίου, στον υπέροχο χώρο του «Πειραιώς 131», στο κέντρο της πόλης.

«Άλμπουμ». Όπως οι φωτογραφίες που, από ένα προσωπικό κλικ της στιγμής, γίνονται άλμπουμ από διακοπές, ταξίδια, γλέντια και γιορτές, Κυριακές της οικογένειας, στιγμές στα σπίτια των φίλων, στιγμές που μοιράζεσαι με τους ανθρώπους σου – έτσι και τα τραγούδια.

Ξεκινούν από ένα προσωπικό βίωμα που ταυτίζεται με το κοινό αίσθημα και το μοιραζόμαστε με όλους, για να μπουν τελικά στο στόμα και στην ψυχή των ανθρώπων.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ξέρει να κάνει παρέα με έναν μαγικό τρόπο την εντελώς προσωπική στιγμή σου.

Επιθυμία της επίσης φέτος είναι να μας συστήσει έναν νέο τραγουδοποιό, ο οποίος από την πρώτη ακρόαση τράβηξε την προσοχή της.

Τον Γιάννη Παπαγεωργίου που πριν από ένα χρόνο κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο «Από τη Σιωπή στη Σιωπή», ένας τραγουδοποιός που μας έρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, μαθητής του Δημήτρη Μυστακίδη στη λαϊκή κιθάρα, με το δικό του ξεχωριστό ύφος και ηχόχρωμα.

Και βέβαια εκεί είναι και οι σταθεροί συνεργάτες της Ελένης Τσαλιγοπούλου τα τελευταία χρόνια, οι καταλύτες στον ήχο που έχει διαμορφώσει.

Οι συναρπαστικοί Bogaz Musique που μαζί με την Ελένη αποτελούν μία δημιουργική μουσική ομάδα που εξελίσσεται, πειραματίζεται, «πειράζει», ενώνει το καινούργιο με το παλιό και διαμορφώνει ένα σύγχρονο, ελκυστικό ηχητικό τοπίο.

Η ιδέα, η επιμέλεια του προγράμματος και τα video ανήκουν στον Χρήστο Παπαμιχάλη.

Φωτογραφίες

Ελένη Τσαλιγοπούλου - Πειραιώς 131Ελένη Τσαλιγοπούλου - Πειραιώς 131Ελένη Τσαλιγοπούλου - Πειραιώς 131Ελένη Τσαλιγοπούλου - Γιάννης Παπαγεωργίου -Πειραιώς 131Ελένη Τσαλιγοπούλου - Πειραιώς 131Γιάννης Παπαγεωργίου -Πειραιώς 131Ελένη Τσαλιγοπούλου - Πειραιώς 131

Πηγή : hit-channel.com