Διάλεξε το σωστό Foundation για την επιδερμίδα σου!!

Nina Cass

Hello κορίτσια!!! Λοιπόν… ξέρουμε ότι η επιλογή του σωστού foundation δεν είναι τόσο εύκολη διαδικασία. Ε? Από τι να ξεκινήσω?  από την απόχρωση και τις διχρωμίες που βλέπουμε συνεχώς στο λαιμό? Γνωστή ως μάσκα… Που αυτό πες μπορούμε να το πετύχουμε με το μάτι, αυτό που επίσης πρέπει να προσέξουμε είναι οι γραμμούλες έκφρασης γύρω από τα μάτια και τα χείλη αλλά και η διάρκεια. Πέρα από την απόχρωση λοιπόν πρέπει να έχουμε στα υπόψη μας, συστατικά και μορφή ώστε να μας ταιριάζει και να είναι σαν να . Πάμε να δούμε μαζί κάποια tips-μυστικά για όμορφο και σωστό αποτέλεσμα.

1.Κανονική επιδερμίδα

Αν ανήκετε σε αυτό τον τύπο είσαστε από τις τυχερές, ότι και να διαλέξετε… Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η απόχρωση και η κάλυψη που επιθυμείται σύμφωνα με τις ανάγκες.

2.Λιπαρή επιδερμίδα

Εδώ κορίτσια σίγουρα αποφεύγουμε ότι περιέχει λάδι. Λάδι στο λάδι o mondieu!! Διαλέγουμε oil free foundation για matte αποτέλεσμα. Επίσης πουδράρουμε στο τελείωμα. Προσοχή με την πούδρα στις λιπαρές-αφυδατωμένες επιδερμίδες, αν πέσει παραπάνω ποσότητα θα σας ‘’σπάσει’’ και θα κάνει το εφέ του grand canyon! Χεχε! Κακόγουστο αστείο…

3.Μικτή επιδερμίδα

Εδώ ότι τύπου foundation επιθυμούμε μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, το μόνο tip είναι το πέρασμα που πρέπει να γίνει με την πούδρα στο τελείωμα στην περιοχή του ‘’T’’ (μέτωπο,μύτη,πηγούνι) ίσα ίσα για φινίρισμα.

4.Ξηρή επιδερμίδα

Για τον συγκεκριμένο τύπο επιλέγουμε βάση το λάδι! Ναι καλά διαβάσατε το θέλουμε το λάδι. Είναι σαν να κάνουμε μια μικρή Minnie ενυδάτωση πάνω σε μια ξηρή επιφάνεια. Επίσης το λάδι θα κρατήσει πιο πολύ από ότι το νερό, σωστά? Αποφεύγουμε την πούδρα σε αυτό τον τύπο γιατί μας κάνει πιο έντονες τις γραμμές μας έκφρασης!!

Αυτά από εμένα …  Με αγάπη Νίνα.