November 19, 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Χάρης Χριστοφοράτος συνιδιοκτήτης CBDoilshop.gr franchise stores. Κανναβιδιόλη: Ένα πολύτιμο "εργαλείο" για την υγειά.

Κάνναβη. Στην Ελλάδα οι φαρμακευτικές ιδιότητες του πιο παρεξηγημένου φυτού ήταν άγνωστες μέχρι πρόσφατα.

Όλοι έχουμε την εικόνα και όχι άδικα, των αρνητικών επιπτώσεων από τη χρήση του. Στη Βalkannabis Εxpo Athens γνωρίσαμε ανθρώπους που κατάφεραν να βρουν τα οφέλη του περιθωριοποιημένου φυτού και να μας τα παρουσιάσουν. Άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και γιατροί, μέσα από τις εμπειρίες τους και τις γνώσεις τους κατάφεραν να μετατρέψουν για πολλούς ανθρώπους την προκατάληψη σε ελπίδα. Εμείς ρωτήσαμε τον συνιδιοκτήτη των CBDoilshop Χάρη Χριστοφοράτο για αυτή του την εμπειρία.

Ο Χάρης είναι ανήσυχο πνεύμα. Τις βάσεις να ασχοληθεί με το εμπόριο τις απέκτησε πλάι στο πατέρα του στην οικογενειακή επιχείρηση. Αυτό δεν ήταν αρκετό για ένα δραστήριο και με όρεξη για δουλειά άνθρωπο. Ήθελε να είναι αυτοδημιούργητος. Έτσι ίδρυσε το www.ifitnessbook.com, ενημερωτικό portal site που στοχεύει στην διατροφή, στην γυμναστική, στην υγεία και στην πλήρη ενημέρωση του αθλούμενου. Ακολούθησε το www.activebody.gr, eshop με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής και μετά από ένα χρόνο το φυσικό κατάστημα και δίκτυο χονδρικής. Πάμε όμως να μάθουμε πως ξεκίνησε η σχέση του με την φαρμακευτική κάνναβη.

Χάρης Χριστοφοράτος
 
-Όντας από τους πρωτοπόρους ενός θέματος ταμπού για τα ελληνικά στερεότυπα, τι σε ώθησε να πάρεις το ρίσκο για το ξεκίνημα του CBDoilshop;

H όλη ιδέα ξεκίνησε από τον παιδικό μου φίλο και πλέον συνέταιρό μου Γιώργο Παπακωσταντή, που είχε διαγνωστεί δυο φορές με λέμφωμα Hodgkin στο παρελθόν, αντιμετωπίζοντας το με χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες και την δεύτερη φορά με μεγαθεραπείες και αυτόλογη μεταμόσχευση χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα. Τότε έμαθε για τις θεραπείες που γίνονται στο Ισραήλ, την Ισπανία, την Ιταλία και την Γερμανία, με βάση τα έλαια της κάνναβης. Διάβασε για το ενδοκανναβινοειδές σύστημα και πως αλληλεπιδρά με τα κανναβινοειδή και πήρε την απόφαση να ξεκινήσει θεραπεία με το έλαιο της κάνναβης, βλέποντας πολλά θετικά αποτελέσματα στην υγεία του και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του. Περιγράφοντας μου την εμπειρία του, πήραμε την απόφαση να ιδρύσουμε το Cbdoilshop.

 

Οι ιδιοκτήτες του CBDoilshop Γιώργος Παπακωνσταντής και Χάρης Χριστοφοράτος, στο 1ο κατάστημα στην Κυψέλη, Φαιδριάδων 12.

 

-Ποιο το κριτήριο επιλογής των προϊόντων που πλαισιώνουν τα καταστήματα CBDoilshop;

Η επιλογή των προϊόντων έγινε με επίκεντρο τους ασθενείς, δηλαδή την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών από επιλεγμένες εταιρείες από το εξωτερικό καθώς και ελληνικές εταιρείες. Θέλαμε να προσφέρουμε την μεγίστη ποιότητα και την μεγαλύτερη ποικιλία που θα μπορούσε να βρει κάποιος στην ελληνική αγορά με πάνω 200 κωδικούς καθώς και πολλά συμπληρωματικά προϊόντα που βοηθάνε στην γενική υγεία.

Οι άνθρωποι που απευθύνονται σε εσάς αναζητούν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, με εναλλακτικούς τρόπους πέρα από την κλασική ιατρική. Με ποιό τρόπο τους καθοδηγείτε;

Mέλημα μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση και συμβουλευτική του ασθενή. Σε απλές περιπτώσεις χρόνιων πόνων μας συμβουλεύει ο επιστημονικός συνεργάτης μας και σε πιο σοβαρές ασθένειες παραπέμπουμε τον πελάτη στους συνεργαζόμενους γιατρούς του CBDoilshop.


-Βλέπεις αύξηση ενδιαφέροντος από Έλληνες γιατρούς για την εξειδίκευσή τους στο ίαμα κανναβιδιόλη;

Βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον από την ιατρική κοινότητα και κινητοποιήσεις στον τομέα αυτό, σεμινάρια και ενημερωτικά συνέδρια παρέχονται ήδη σε γιατρούς και φαρμακοποιούς.

Στιγμιότυπο από το περίπτερο του CBDoilshop στην Balkannabis Expo Athens.
 

Ο συνιδιοκτήτης Χάρης Χριστοφοράτος με τους συνεργάτες franchise σε Χανιά, Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και Λέσβο.

 

-Εκτός από το eshop, από ότι είδα στην έκθεση προσπαθείτε να είστε κοντά μας και με το franchise. Πώς επιλέγεις τους συνεργάτες σου;

Ναι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης franchise CBDoilshop, καθώς ανοίγουν καταστήματα σε πολλές περιοχές, όπως Χανιά Κρήτης, Ξάνθη, Ρόδο, Μυτιλήνη, Κορυδαλλό, Πειραιά, Κομοτηνή, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη καθώς ενδιαφέρον υπάρχει και για Καρδίτσα, Χίο, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα. Για να ανοίξει κάποιος κατάστημα CBDoilshop δεν χρειάζεται να έχει ειδικές γνώσεις ή σπουδές, ψάχνουμε ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν και να έχουν όρεξη για δουλειά.
Από την μεριά μας τους προσφέρουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση και τεχνογνωσία του αντικειμένου.

-Κλείνοντας πες μας εμπειρίες και συναισθήματα από την έκθεση και προσωπικά σου “στοιχήματα” - στόχους για το μέλλον.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο κόσμος πλέον έχει πιστέψει στην κανναβιδιόλη και την εμπιστεύεται για να ενισχύσει την υγεία του και να βελτιώσει γενικά την ποιότητα ζωής του. Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς να συνεχίσουμε το έργο μας. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον κάθε ασθενή ένα πλήρες πακέτο συμβουλευτικής και την ανάλογη γκάμα προϊόντων και εξιδανικευμένο κατάστημα CBDoilshop σε κάθε πόλη.

Info: www.cbdoilshop.gr
Τηλ. 2108657453
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


CBDOILSHOP.GR

Rate this item
(2 votes)
Last modified on Monday, 02 July 2018 17:30
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic