Ξέρετε τι είναι αληθινό; ΕΓΩ!

Ο χρόνος είναι μία έννοια.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δημιουργήσαμε την ψευδαίσθηση ότι μπορούμε να το ελέγχουμε "εγκλωβίζοντάς" τον σε υλικά αντικείμενα. Την έννοια του χρόνου δε θα μπορούσε να την περιγράψει κάνεις καλύτερα από τον Italo Fontana για τον τρόπο με τον όποιο εμπνεύστηκε και σχεδίασε τα WELDER MOODY. Διαβάζοντας τα παρακάτω θα καταλάβετε ότι ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε το χρόνο είναι ίσως ένα από τα σημαντικά στοιχεία που ορίζουν την προσωπικότητα μας.
Άφηνε τη διάθεσή του να τον καθοδηγεί στην επιλογή των χρωμάτων. Αναφέρει ότι, «Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να αλλάξω το κόκκινο του θυμού μου στο πράσινο της ηρεμίας και αυτές οι μεταπτώσεις της διάθεσης με οδήγησαν να εφεύρω το φωτοχρωμικό κρύσταλλο και να χαρίσω στο ρολόι μια απόκοσμη ομορφιά».

Ξέρετε τι είναι αληθινό; ΕΓΩ!

Η ψυχή μου, η διάθεσή μου, οι επιθυμίες μου... Καθώς αλλάζω, αλλάζει μαζί και ο κόσμος, επειδή αλλάζει ο τρόπος που τον αντιλαμβάνομαι. Καρδιά της αλλαγής είμαι ΕΓΩ!

Παλιότερα, τρελαινόμουν για το «κόκκινο», τώρα πια δεν πιστεύω ότι μου πηγαίνει. Ποιος ξέρει, μπορεί μια μέρα το κόκκινο να με κερδίσει πάλι. Πίστευα ολόψυχα ότι είναι το καλύτερο χρώμα και τώρα απλά δεν είναι. Εγώ ήμουν που πίστευα αυτές τις δύο ξεχωριστές απόψεις και εγώ είμαι που τις αποδέχομαι.

Τη μια μέρα ξυπνάω και νιώθω ότι δεν θα καταφέρω να επιβιώσω καν και την άλλη νιώθω ότι μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο.

Κάποιες φορές είναι απερίγραπτα βαρύ να σε περιμένω 10 λεπτά, κάποιες άλλες μου είναι εύκολο. Χθες που κόλλησα στην κίνηση για ώρες ήταν σωστό μαρτύριο. Σήμερα ακούω το αγαπημένο μου τραγούδι και μπορώ να μείνω στο αμάξι τρία ακόμη λεπτά μέχρι να τελειώσει.

Όταν είσαι με τον κολλητό σου, οι έξι ώρες οδήγηση μοιάζουν με μία γιατί μιλάτε, τραγουδάτε... Αν όμως ταξιδεύεις και ακούς γκρίνια, τότε το πράγμα αλλάζει.

Τι ώρα είναι; 8 το πρωί; Κάποιες μέρες ξημερώνει στις 8, κάποιες άλλες είναι η ώρα που η μέρα τελειώνει.

Η έννοια «χρόνος» βασίζεται στη δική μας αντίληψη. Διαφέρει ανάμεσα σε εμένα και εσένα, ανάμεσα στο τώρα και το τότε, διαφέρει ακόμη και ανάλογα με τη διάθεσή μου.

Μόνο ένα στοιχείο ορίζει τον χρόνο: η διάθεσή μου!

Η διάθεσή μου ορίζει τον χρόνο μου

Τα WELDER MOODY διατιθενται σε Ελλαδα και Κυπρο απο την CHRONOTEAM SA, τηλ.2103238250 μεσα απο δικτυο κταστηματων που θα βρειτε εδω.
https://www.welderwatch.com/gr/stores-el

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on Friday, 25 May 2018 12:22
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic