Ο ΠΑΣ καθάρισε στα ίσα τον Παναθηναϊκό

Σίγουρα δεν φταίνε μόνο τα διοικητικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό που φέτος έχει πάρει 5 βαθμούς εκτός Λεωφόρου και σαφώς σήμερα ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος και δίκαια πήρε την πολυπόθητη νίκη με 2-1.

Περίπου 3 μήνες κυνηγούσε ο ΠΑΣ να πάρει μία νίκη στα Γιάννενα και την πήρε κόντρα στον ανανεωμένο Παναθηναϊκό που έδειξε σημάδια βελτίωσης αλλά αυτό δεν έφτασε για να σταματήσει τον Κόντε που πραγματικά έκανε ότι ήθελε.

Πρόβλημα στην άμυνα, αλλά και πιο βασικό πρόβλημα στην επίθεση έχει ο Παναθηναϊκός που παίζει με Μυστακίδη και Δώνη αναγκαστικά στην κορυφή χωρίς αυτοί να έχουν βρει ακόμα πατήματα αφού "χώθηκαν" κατευθείαν στα βαθιά μήπως και ξελασπώσουν τον Παναθηναϊκό.

Ματσάρα από τον Κόντε που πήρε για άλλη μια φορά τον ΠΑΣ πάνω του και 2 φοβερές γκολάρες έστειλε τον Παναθηναϊκόσπίτι του με την "ουρά στα σκέλια".

Τώρα όσο για την εικόνα του ματς, οιΗπειρώτες εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τις ευκαιρίες τους στο πρώτο μέρος, σκόραραν δις και πήραν μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει στην επανάληψη, να μειώνει με αυτογκόλ του Γαρουφαλιά αλλά να μην βρίσκει το τέρμα της ισοφάρισης.

Στους 25 βαθμούς πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα, έναν λιγότερο ο Παναθηναϊκός που έπεσε στην 10η θέση και το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Πηγή: Ntokoumenta.gr

Rate this item
(0 votes)
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic