Just Wait...

Τομ Χανκς: Εχω διαβήτη γιατί είμαι ηλίθιος

Θέατρο ΕΝ-Α

Το Θέατρο ΕΝ-Α , θέλοντας να ευχαριστήσει το θεατρόφιλο κοινό,

προσφέρει την ειδική τιμή των 16 ευρώ σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν δύο από τις τρεις θεατρικές παραστάσεις του θεάτρου ΕΝ-Α της περιόδου 2017-2018 και την τιμή των 18 ευρώ για εκείνους που θέλουν να παρακολουθήσουν και τις τρεις θεατρικές παραστάσεις μας.
Για την προσφορά απευθυνθείτε στην είσοδο του θεάτρου πριν και μετά την παράσταση, στο τηλ: 6987154814, στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

https://www.facebook.com/Ena.Group.Theatre/

O Simple Radio προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σε εσάς 2 διπλά εισιτήρια ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....Απλά στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και ενα τηλέφωνο επικοινωνίας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παραλαβή των εισιτηρίων!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Ο «Σιμιγδαλένιος» του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου από 14 Οκτωβρίου 2017 κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9:00 μ.μ στο Θέατρο ΕΝ-Α (Σουρή και Μαλαγαρδή 95, Κορυδαλλός). Τηλ.κρατήσεων: 6987 154 814

Ο ενήλικος «Σιμιγδαλένιος» του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου
συνεχίζει τις επιτυχημένες παραστάσεις του για β’ σεζόν
και με ανανεωμένη διανομή στο Θέατρο ΕΝ-Α

«Κάποια πράγματα είναι πάντα εκεί μέσα μας.
Αρκεί να σκύψουμε και να τα δούμε. Αρκεί να σκάψουμε και να τα βρούμε».

Ο ενήλικος «Σιμιγδαλένιος» του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου, η συναρπαστική αλληγορία για την αγάπη που παρουσιάστηκε με επιτυχία την περασμένη σεζόν στο Θέατρο ΕΝ-Α, συνεχίζει και για δεύτερη χρονιά από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9:00 μμ.

Η παράσταση, που απευθύνεται σε ενήλικο κοινό, συμμετέχει στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις τωνΕΝ.Π.ΑΝ. και τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO-WORLD PHILOSOPHICAL FORUM

Γραμμένος το 1991, ο Σιμιγδαλένιος έχει μεταφραστεί σε τρεις γλώσσες, επανεκδίδεται συνεχώς ως βιβλίο (12η εκδ. Εστίας), έχει δε παρουσιαστεί πάμπολλες φορές σε θεατρικές σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού, αποσπώντας πάντα διθυραμβικές κριτικές. Η μακρά του πορεία, προσδίδει στον Σιμιγδαλένιο τον χαρακτηρισμό του «φαινομένου στο ελληνικό θέατρο».
Όπως λέει και ο ίδιος ο συγγραφέας «Έκανε πολύ μεγάλο ταξίδι ο μικρός ‘Σιμιγδαλένιος’, είδε πολλά. Συνάντησε λογής-λογής λογίους, ηθοποιούς, παραγωγούς, σκηνοθέτες, μουσικούς, κριτικούς, θεατρολόγους, φιλολόγους, συγγραφείς, ιερωμένους, άθεους, πολιτικούς, μεταφραστές, εκδότες, δημοσιογράφους, νέους, γέρους, γονείς, παιδιά. Κι όλοι τον αγάπησαν ανυπόκριτα•καθένας απ’ τη δική του μεριά.
Έζησε και ζει πολλά, μα δεν άλλαξε, δεν έχασε τη ζωντάνια του, τη χαρά της νιότης, δε γέρασε διόλου … Λέγοντας τα ίδια, μιλώντας πάντα με τα ίδια λόγια ακριβώς, εντελώς ενήλικος πια όσο κι αν κάποιοι, τρυφερά, νοσταλγικά, θέλουν ακόμη να τον βλέπουνε με μάτι παιδικό […] Αν και μπορεί να φαίνεται έτσι, ο "Σιμιγδαλένιος" δεν είναι έργο μόνο παιδικό. Είναι ένα παραμύθι που διαβάζεται με ανοιχτή καρδιά. Για μικρούς ή για μεγάλους; Ψευτοδίλημμα! […] Κάποια πράγματα είναι πάντα εκεί•μέσα μας. Αρκεί να σκύψουμε και να τα δούμε. Αρκεί να σκάψουμε και να τα βρούμε».

Ταυτότητα της παράστασης
Σκηνοθεσία : Ελπίδα Αμίτση
Μουσική: Δημήτρης Παριανός
Σκηνικά - Κοστούμια: Νίκη Ελευθερίου
Φωτισμός: Άρτεμις Λογαρά
Φωτογραφία, Video: Γιώργος Κλήμης
Επιμέλεια trailer, αφίσας: Δημήτρης Παριανός
Φροντιστής: Χαριτωμένη Αντώνογλου
Παίζουν: Ελπίδα Αμίτση, Αμαλία Αυγουστάκη, Θωμάς Μαυρογόνατος, Χαριτωμένη Αντώνογλου
Φωνές: Γιώργος Κλήμης, Νίκος Κορνιαχτός, Ηλιάννα Παναγοπούλου, Νίκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Παριανός, Χαρά Ρίζου, Στάθης Σερνιέ.
Παραγωγή: Θέατρο ΕΝ-Α

INFO
ΕΝΑΡΞΗ : Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017
Παραστάσεις: κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 9:00 μμ
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Είσοδος: 12 ευρώ, 8 ευρώ άνεργοι, φοιτητές (προς ενίσχυση των σκοπών των ΕΝ.Π.ΑΝ.)
Υπό την αιγίδα: WORLD PHILOSOPHICAL FORUM και UNESCO
Ένα πολιτιστικό γεγονός των ΕΝ.Π.ΑΝ. (Ένωση Πολιτισμού Ανάπτυξης)
ΧΟΡΗΓΟΣ: ΩΔΕΙΟ ΕΝΤΕΧΝΟΝ
ΧΩΡΟΣ: Θέατρο ΕΝ-Α
Σουρή και Μαλαγαρδή 95, Κορυδαλλός.

Χάρτης: https://goo.gl/maps/Rem7BupjnV32
Τηλ.κρατήσεων: 6987 154 814

Χορηγός Επικοινωνίας Simple Radio

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ