Just Wait...

Τομ Χανκς: Εχω διαβήτη γιατί είμαι ηλίθιος

Συνέντευξη του Νάσου Ρόγκα στον Νίκο Γεωργακόπουλο

Συνέντευξη του Νάσου Ρόγκα στον Νίκο Γεωργακόπουλο

Μία συνέντευξη για όλα!!!

ΕΡ. Μία θεατρική σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της πως την βιώσες;

Απ. Ηταν μια δύσκολη χρονιά όχι μόνο για το Μπρίζον αλλά γενικά για όλα τα θέατρα. Ο κόσμος δύσκολα θα επιλέξει μια θεατρική παράσταση αν αυτή δεν είναι καλή. Το Μπρίζον από ότι έχει φανεί μέχρι σήμερα ήταν καλή.Είμαι περήφανος για τον Μακρή, γιατί είναι αληθινός δεν έχει κάτι άλλο απο αυτό που έχεις μπροστά σου αυτό είναι που βλέπεις,κάποιες φορές παρεξηγήσιμος αλλά αληθινός. Είναι ταλέντο στην γραφή, στο παίξιμό επάνω στην σκηνή αλλά και στην σκηνοθεσία. Εχει ένα μοναδικό τρόπο να κάνει τον θεατή να γελάει, μάλλον να σπαρταράει από το γέλιο. Δεν του πλέκω το εγκώμιο την πραγματικότητα λέω.
ΕΡ. Ο Γιώργος είναι αυτό που όλοι λένε χίτλερ επάνω στην δουλειά;

Όχi είναι κάτι πολύ χειρότερο είναι ο διάολος μεταμορφωμένος σε άνθρωπο, είναι ο δυσκολότερος συνεργάτης, είναι σκληρός και απαιτητικός στην δουλειά του αλλά πιστεψέ με είναι το καλύτερο παιδί.Δίπλα στον Μακρή μαθαίνεις, μαθαίνεις τι θα πεί θέατρο γιατί το θέατρο έχει πολλες και διαφορετικές ένότητες πολλά αλλά και διαφορετικά παρακλάδια.

Αλλά δίπλα στον Μακρή αλήθεια μαθαίνεις θέατρο.

Ενα είδός θεάτρου πολύ δύσκολο. Το είδος που υπηρετεί ο Μακρής είναι το δυσκολότερο από όλα η κωμωδία. Πρέπει να βρείς το κουράγιο και να ανέβείς επάνω και να κάνεις τον θεατή να γελάει είτε έχεις όρεξη είτε δεν έχεις όρεξη.

EΡ. Τσακώθηκες ποτέ μαζί του;

Συνέχεια κάθε μέρα όλη μέρα αλλά πάντα για θέματα δουλειάς. Είναι αναμένόμενη η συγκρουση μαζί του αν δεν συγκρουστείς με τον Μακρή δεν είσαι ικανός να γίνεις στενός του συνεργάτης.

ΕΡ. Νάσο υπάρχει τελικά η αυλή δίπλα στον ηθοποιό;

Σαφέστατα, στην επιτυχία είναι όλοι μια χαρά την έχουν φέρει όλοι μαζί ,στην αποτυχία όμως φταίω εγώ ο Μακρής η παραγωγή αλλά κανείς δεν είπε ποτέ ρε συ τα παίρνω τα χρηματά μου τα φέρνω όμως στην παραγωγή; Ο Μακρής ξέρει δεν χρειάζετε να του πείς κάτι. Ξέρει αν είσαι μαζί του ή αν είσαι η αυλή του ή αν είσαι στην αυλή του. Και δυστυχώς για τον Γιώργο ήμουν πάντα απεναντί του και του έλεγα κατάμουτρα ότι είχα να του πώ καλό η κακό. Δεν του πά ποτέ ψέματα η αυτό που ήθελε να ακούσει του έλεγα κατάμουτρα την αλήθεια όσο και αν δεν του άρεσε.

ΕΡ.1 χρόνο τώρα χειρίζεσαι την δημόσια εικόνα του, τις δημόσιες σχέσεις τις παράστασης και ότι είχε να κάνει με τά ΜΜΕ.

Ναι μπήκαμε αμέσως στα βαθειά χρόνος δεν υπήρχε, με έριξε στην αρένα με τα λιοντάρια. Ηταν πραγματικά τόσο δύσκολο να διαχειριστείς όλο αυτό το πράγμα και μου λέγε ορίστε κολύμπα αλλά είναι βαθειά και χέρι να σε βοηθήσει δεν υπάρχει αλλά πάντα υπήρχε, όχι μόνο για εμένα αλλά για όλους τους συνεργάτες του. Ηταν μία ευκαιρία που απλόχερα ο ίδιος μου την έδωσε, μου εμπιστεύτηκε την δουλειά του, την εικόνα του, την ώρα που κάποιοι του λέγανε να μην το κάνει διότι δεν ήμουν αυτό που θέλανε δεν ήμουν με το μέρος τους. Εκείνος με επέβαλε, με στήριξε και με έκανε το δεξί του χέρι. Με έκανε αφεντικό στην δουλειά του. Αυτός είναι ο Γιώργος ο Μακρής ο ηθοποιός όπως τον λένε στην πιάτσα. Αλλά δεν λένε ότι είναι ντόμπρος, αληθινός και ξηγημένος.
Ηταν ο μόνος θεατρικός παραγωγός - επιχειρηματίας, στην Ελλάδα που την πεθαίνουν κάθε ημέρα 'οπου δεν άφησε άνθρωπο απλήρωτο ποτέ άσχετα άν αυτός έβαζε στην τσέπη και μεταξύ μας όταν είσαι παραγωγός δεν βάζεις βγάζεις από την τσέπη.

Ηταν ο μόνος που τήρησε στο μέγιστο την κάθε συμφωνία με το μέσο που εγώ είχα συμφωνήσει και όποιο μέσο παραπονέθηκε ανανέωσε και για του χρόνου.Γιατί απλά τήρησε ότι εγώ υποσχέθηκα.

ΑΠ.Η επιτυχία που γνώρισε το έργο αυτό σε Αθήνα και Επαρχία ήταν μεγάλη και συνολική πάνω από 7000 θεατές την είδαν και αυτό ήταν μια συνολική δουλειά ηθοποιών, δημοσιών σχέσεων, παραγωγής, τεχνικών αλλά πάνω από όλους εμάς που πλαισιώνουμε τον Μακρή η επιτυχία είναι δική του, του ανήκεί γιατί έτρεξε, δούλεψε οργάνωσε σωστά εμάς τους συνεργάτες του, οργάνωσε σωστά την δουλειά του. Και του την έδωσε ο θεός την επιτυχία γιατί την αξίζει.

ΕΡ.Δεν έχει ανακοινωθεί η επόμενη δουλειά γιατι;

Aπ. Ειναι νωρίς ακόμα είμαστε σε περιοδεία μόλις ολοκληρωθεί θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.Μην ξεχνάς για να γράψει ο Μακρής ένα νέο έργο τώρα πρέπει να γνωρίζει το εξής: θα γελάτε εσείς και θα κλαίει αυτός εισπρακτικά.

ΕΡ.Θα είσαι μαζί του στην νέα δουλεια;

απ.θα εξαρτηθεί το τι όρους θα μου βάλει στο συμβόλαιο και αν θα μου αρέσουν.

ΕΡ. Τι θα ήθελες να του ευχηθείς ή να του πεις;

Το ευχαριστώ στον Μακρή είναι ελάχιστό και το ξέρω πολύ καλά αυτό. Χαίρομαι που δούλεψα - δουλευω μαζί του. Ειναι ανθρώπινος , μου έδωσε χόρο με αφησε ελευθερο. Τον αγαπώ το ξέρει. Θέλω να είναι πάντα καλά γερός και δυνατός.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό απο την παράσταση :

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ