Just Wait...

Gossip News

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 131

Οι εντυπωσιακές εικόνες του φωτογράφου Βίνσεντ Γκράφορτ έρχονται από την Αφρική και συγκεκριμένα από μια περιοχή ανάμεσα στη Μποτσουάνα και τη Νότια Αφρική. Και δείχνουν τη μάχη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι λιονταριών και μια καμηλοπάρδαλη

Περιγράφοντας τη σκηνή ο ίδιος ο φωτογράφος άγριας ζωής ανέφερε, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, ότι εξεπλάγην όταν τα δύο λιοντάρια έβαλαν στο στόχαστρό τους την ενήλικη καμηλοπάρδαλη σε μια επίθεση που διήρκεσε περίπου μισή ώρα.

kmlmlio1

Τα λιοντάρια συνεργάστηκαν για να εξουθενώσουν την καμηλοπάρδαλη, που δεν το έβαλε εύκολα κάτω. Αλλά όταν το ένα λιοντάρι άρπαξε το ένα της πόδι, το άλλο έκανε την κίνησή του και την άρπαξε από τον λαιμό.

Τα λιοντάρια έριξαν την καμηλοπάρδαλη στο έδαφος και αυτό ήταν το τέλος της.

kmlmlio2

«Συνεργαζόμενα και με απίστευτη ευκινησία, τα λιοντάρια προσπαθούσαν αρχικά να κουράσουν την καμηλοπάρδαλη. Μπορεί να τρέχει γρήγορα αλλά κουράζεται εύκολα. Τα λιοντάρια έκαναν δύο απόπειρες να τη ρίξουν κάτω, εκείνη προσπάθησε να διαφύγει, αλλά πριν καταφέρει να αναπτύξει ταχύτητα, την έριξαν στο έδαφος», δήλωσε ο 42χρονος φωτογράφος.

kmlmlio3

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που μόλις δύο λιοντάρια κατάφεραν να ρίξουν στο έδαφος αυτό το τεράστιο ζώο. Στην πραγματικότητα, εκείνη την ώρα, ακολουθούσα μια λεοπάρδαλη που εξαφανίστηκε στους θάμνους. Καθώς περίμενα και περίμενα, μια καμηλοπάρδαλη εμφανίστηκε να τρέχει ακολουθούμενη από αυτά τα δύο λιοντάρια».

kmlmlio4

Read more...

Μετά από μια δύσκολη ημέρα στο γραφείο ένα ποτό πάντα αποτελεί ιδανική επιλογή για να αποσυμφορηθείς από την εργασιακή ένταση. Δώσε ραντεβού, λοιπόν, με τους φίλους σου στο κέντρο της πόλης και «εκτόνωσε» το στρες απολαμβάνοντας το αγαπημένο σου ποτό ή κάποιο από τα προσεγμένα cocktails που βρίσκονται στη διάθεσή σου. Οι επιλογές στη bar σκηνή της πόλης, άλλωστε, πολλές και αξιόλογες. Εμείς διακρίναμε εφτά από αυτά τα οποία διαθέτουν όλο το «πακέτο».

Quartier d'Athenes

quartier

Λίγο πριν την εκπνοή του 2016 το Quartier d' Athenes προστέθηκε στο δυναμικό της πλατείας των Αγίων Θεοδώρων στο κέντρο της πόλης, συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις. Συνδυάζοντας ταυτόχρονα κλασικά και μοντέρνα στοιχεία καταφέρνει να μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του. Πρωταγωνιστής του χώρου η επιβλητική μαρμάρινη μπάρα με δερμάτινα τελειώματα και μια εντυπωσιακή ποτηριέρα ακριβώς από πάνω της, ιδανικό spot για after office ποτό ή κρασί. Ππίσω από ατυή συναντάμε τον Δημήτρη Δημητρίου να μας ετοιμάζει signature προτάσεις σε cocktails, με γεύσεις και αρώματα που δεν ξενίζουν στον ουρανίσκο.

Πληροφορίες

Πλατεία Αγίων Θεοδώρων, Αθήνα, τηλ. 215 5003850, fb page: Quartier d'Athènes

Μ8

m83_edited

Από τον Οκτώβριο του 2015 ο πεζόδρομος της Μηλιώνη στο Κολωνάκι απέκτησε και πάλι το δικό του στέκι. Το Μ8 είναι ένα restaurant- bar cafe που φέρνει στην πόλη νησιωτική αύρα με τον εντυπωσιακό διάκοσμό του και μας καλεί να το επισκεφτούμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το βράδυ προτιμάται από το stylish κοινό της περιοχής, και όχι μόνο, για ένα ποτό ή cocktail –επιλέξτε κάποια από τις προτάσεις των Μ8 signature cocktails ή το κλασικό της προτίμησής σας– συνοδεία lounge, jazz, soul κ.α. μουσικών επιλογών.

Πληροφορίες

Μηλιώνη 8, Κολωνάκι, τηλ. 210 3643388, http://m8-athens.com, fb page: M8 Kolonaki

Collage

collage4_edited

Με μεγάλο, ψηλοτάβανο χώρο και προσεγμένη διακόσμηση το Collage στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης, αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα χαλαρό ποτό μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο. Μάλιστα, τις καθημερινές τα «Downtown Afternoons» από Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00-20.30 προσφέρουν απογευματινά aperitivo με 5 cocktails από την Stolichnaya αποκλειστικά για το Collage στην τιμή των €5 και το «The Wine Project» προσφέρει ένα επιτυχές wine pairing κάθε Παρασκευή στις 20.30.

Πληροφορίες

Καπνικαρέας 3, Αθήνα, τηλ. 210 3232060, fb page: Collage

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com

 

Read more...

Πολλοί ονειρεύονται, με προσμονή αλλά και φόβο, να κολυμπήσουν κάποτε με καρχαρίες. Για τον 44χρονο ψυχοθεραπευτή Steve Dee από τις ΗΠΑ, είναι ωστόσο συνήθεια, καθώς περνά τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του στο νερό με μερικά από τα πιο τρομακτικά- για τον άνθρωπο-πλάσματα της θάλασσας.

Άλλοτε βουτά με κλουβί σε περιοχή με μεγάλους λευκούς, στο Μεξικό, κι άλλοτε χαϊδεύει σφυροκέφαλους στις Μπαχάμες. Όπως λέει στη Daily Mail, οι καρχαρίες είναι στην πραγματικότητα «χαριτωμένα κουταβάκια του νερού».

Η αγάπη του για τη θάλασσα τον καθοδηγεί από παιδί, καθώς μεγάλωσε μεταξύ Νιου Τζέρσι και Καλιφόρνιας.

Εκπαιδεύτηκε στις καταδύσεις πριν από περίπου δέκα χρόνια κι έκτοτε δεν έχει σταματήσει να βουτά, κυρίως με καρχαρίες. «Είναι εκπληκτικά ζώα και δεν χάνω ευκαιρία να λέω στους ανθρώπους πόσο σημαντικό είναι να τους προστατεύουμε» τονίζει.

Πολλά είδη καρχαριών απειλούνται από την εμπορική αλιεία, το κυνήγι για τα πτερύγιά τους και την υπερθέρμανση του πλανήτη. Οι μεγάλοι λευκοί είναι από τους πλέον απειλούμενους και πιστεύεται πως έχουν απομείνει περίπου 3.500 σε όλο τον κόσμο.

sharks2sharks11sharks10sharks9sharks1sharks8sharks7sharks6sharks5sharks4sharks3sharks12sharks13

Read more...

Ένα μικρό χρυσόψαρο βρήκε ξανά όρεξη για ζωή μετά από τη γλυκιά κίνηση ενός 20χρονου να του φτιάξει ένα αναπηρικό καρότσι στα μέτρα του.

Ο Ντέρεκ εργάζεται σε ένα μικρό κατάστημα ζώων και πρόσφατα έμαθε από έναν πελάτη για την ατυχία του ψαριού του, καθώς λόγω μιας διαταραχής δε μπορούσε να επιπλέει μέσα στο νερό.

xrpsaraki2

Η νηκτική κύστη από την οποία πάσχει το χρυσόψαρο το κρατούσε στον πάτο του ενυδρείου του. Χρησιμοποιώντας πλαστικά εξαρτήματα και φελιζόλ ο Ντέρεκ κατόρθωσε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

xrpsaraki4

Η φίλη του Τέιλορ ανέβασε τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε λίγες ώρες η ιστορία του χρυσόψαρου έγινε viral.

xrpsaraki1

Μάλιστα πρόσφατα βελτίωσε το καροτσάκι με πιο ελαφριά υλικά που διευκολύνουν το κολύμπι του ψαριού.

xrpsaraki6

Read more...

Στις τρεις πρώτες θέσεις παγκοσμίως σε αριθμό βραβευμένων ακτών βρίσκεται σταθερά τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα και το 2016 στην 3η θέση, σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, καθώς το διεθνές πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία», το πλέον αναγνωρίσιμο οικολογικό σήμα ποιότητας για ακτές, μαρίνες και σκάφη αειφόρου τουρισμού, συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια εφαρμογής στον κόσμο και στην Ελλάδα.

Διαχρονικός στόχος της ΕΕΠΦ είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα και αξιοπιστίας του θεσμού, όπως υπογραμμίζεται. Το 1987 η Γαλάζια Σημαία ανέμιζε σε 244 ακτές σε όλο τον κόσμο και σε 7 ακτές της Ελλάδας. Σήμερα, οι χώρες έφτασαν τις 47 και οι βραβευμένες ακτές τις 3.568 παγκοσμίως και τις 430 στην Ελλάδα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΗΛΙΟΣ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΔΥΣΗ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

«Η Γαλάζια Σημαία είναι συλλογική προσπάθεια και η ΕΕΠΦ ευχαριστεί θερμά όλους τους διαχειριστές των ακτών και μαρινών, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς και τους εθελοντές που στηρίζουν το Πρόγραμμα όλα αυτά τα χρόνια. Με την απαράμιλλη εργατικότητα, τους κοινούς στόχους και όραμα θα πορευτούμε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην ανάπτυξη του αειφόρου τουρισμού προς όφελος της χώρα μας» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΕΠΦ, Νίκος Πέτρου.

Το 1987 μέλη του Περιβαλλοντικού Οργανισμού FEEE (Foundation for Environmental Education in Europe - Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στην Ευρώπη) από τη Γαλλία, τη Δανία, την Ισπανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Αγγλία και την Ιταλία παρουσίασαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Γαλάζια Σημαία». Η Επιτροπή αγκάλιασε το Πρόγραμμα με την ελπίδα να υπάρξει σύντομα συμμετοχή από πολλές χώρες της Ευρώπης. Την ίδια χρονιά η Ελλάδα γίνεται μέλος του FEEE και εφαρμόζει το Πρόγραμμα. Το 2001, το FEEE δέχτηκε ως μέλος του τη Νότια Αφρική, πρώτη χώρα εκτός Ευρώπης, και έγινε πλέον το διεθνές Ίδρυμα FEE.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Από το 1992, χειριστής του Προγράμματος στην Ελλάδα είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ). Το 1995 φιλοξένησε στο Ναύπλιο την ετήσια Γενική Συνέλευση του FEE. Το 1997 οργάνωσε το 1ο Διεθνές Συνέδριο του Προγράμματος για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 10 ετών λειτουργίας του, με συμμετοχή πολλών χωρών, στο ξενοδοχείο Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική. Παράλληλα έχει οργανώσει δύο ετήσιες συναντήσεις των εθνικών χειριστών από όλο τον κόσμο στη Ρόδο και στα Χανιά.

Σημειώνεται ότι το 2016 ήταν χρονιά ορόσημο για τη χώρα μας, δεδομένου ότι για πρώτη φορά η αναγγελία των παγκόσμιων αποτελεσμάτων έγινε από το FEE με ανοικτή εκδήλωση στη Χαλκιδική. Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της ΕΕΠΦ, κος Νίκος Πέτρου, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του FEE.

Read more...

Μια σπάνια διπλή μπανάνα- φρούτο που έχει ουσιαστικά δύο καρπούς μέσα στην ίδια φλούδα- αγόρασε κατά τύχη μια οικογένεια στη Βρετανία.

Ο 33χρονος Richard Preece δήλωσε πως το παράξενο φρούτο τον έκανε να νιώσει απέχθεια για κάποιο λόγο αλλά τα παιδιά του, η 9χρονη Beatrice και ο 6χρονος Felix το έφαγαν πολύ ευχάριστα και μάλιστα το μοιράστηκαν.

«Όταν άνοιξε η γυναίκα μου τη μπανάνα δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε. Δεν ξέραμε πως υπάρχουν τέτοιες μπανάνες» δήλωσε στη Daily Mail.

«Την έδειξα στα παιδιά μου που ενθουσιάστηκαν γιατί δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μετά ανέβασα τις φωτογραφίες στο Facebook και ήρθαν ένα σωρό σχόλια».

bananabanana2

Read more...

Αν βρεις κάποιον παλιό Αθηναίο και τον ρωτήσεις ποιο είναι το παλιότερο γαλακτοπωλείο της Αθήνας σίγουρα θα σου το υποδείξει, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αν είσαι τυχερός θα έχει να σου αφηγηθεί και κάποια ιστορία από τότε που σύχναζε σε αυτό. Μάλιστα, για να είσαι σίγουρος ότι πέτυχες τον σωστό άνθρωπο ρώτα κάποιον από τους κατοίκους της Νεάπολης, στα Εξάρχεια.

Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη

old2_edited_new
Εξωτερική άποψη του ζαχαροπλαστείου αφού μετονομάσθηκε σε «Αφοί Ασημακόπουλοι»

Αρώματα φρέσκου βουτύρου γαργαλάνε την μύτη μας οδηγώντας μας στον αριθμό 82 της Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας. Βρισκόμαστε έξω από το θρυλικό ζαχαροπλαστείο Αφοί Ασημακόπουλοι, το οποίο «ιδρύθηκε το 1915 με την επωνυμία Νεάπολις στο ίδιο ακριβώς σημείο που βρίσκεται μέχρι και σήμερα», όπως μας αποκαλύπτει ο κύριος Θανάσης Ασημακόπουλος, τρίτη γενιά ιδιοκτητών του ζαχαροπλαστείου.

Κι όμως, ο Ασημακόπουλος που είναι πολύ πιθανό να ξέρεις για τα θρυλικά του γαλακτομπούρεκα ή τα ρυζόγαλα, για πάρα πολλά χρόνια μεσουρανούσε ως γαλακτοπωλείο αποκλειστικά. Για την ακρίβεια έτσι ξεκίνησε κι έτσι καθιερώθηκε.

asimakopouloi19_edited
Ο κύριος Βασίλειος Ασημακόπουλος (αριστερά) από τη δεύτερη γενιά ιδιοκτητών του παραδοσιακού γαλακτοπωλείου

Επισκεφτήκαμε λοιπόν, το πρώην Νεάπολις, για να μάθουμε όλα όσα θα μας χαρίσουν νοσταλγικές πληροφορίες από τον ίδιο τον κύριο Ασημακόπουλο, σε ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις και αρώματα.

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, πως ταυτόχρονα με την συζήτηση μας μαζί του, το μάτι μας δεν χορταίνει να χαζεύει τα λαχταριστά καλούδια στους πάγκους, τις βιτρίνες και τα ψυγεία του ζαχαροπλαστείου, που ομολογουμένως βάζουν σε πειρασμό ακόμη και τον πιο «πολέμιο» των γλυκών.

old1_Edited_new
Από δεξιά: Βασίλειος Ασημακόπουλος (2η γενιά ιδιοκτητών), Θανάσης Ασημακόπουλος (3η γενιά ιδιοκτητών), αγαπημένος υπάλληλος του γαλακτοπωλείου

Γυρνώντας πίσω στο χρόνο, λοιπόν, εκεί κάπου στο 1915 κι έπειτα προσπαθούμε να κάνουμε εικόνα όλα όσα μας αφηγείται ο κύριος Ασημακόπουλος.

«Στα τρία μαρμάρινα τραπεζάκια του σέρβιρε γιαούρτι, κρέμα και ρυζόγαλο, βούτυρο με μέλι και ζεστό πρόβειο γάλα σε ποτήρι στους κατοίκους της Νεάπολης, του πρώτου προαστίου της Αθήνας. Τα ίδια, προϊόντα, μάλιστα γίνονταν και διανομή στα σπίτια των Αθηναίων».

asimakopouloi18_edited
Ο κύριος Βασίλειος Ασημακόπουλος πάντα επί τω έργω πίσω από τον πάγκο του γαλακτοπωλείου

Ποια ήταν (και είναι μέχρι σήμερα μάλιστα), ωστόσο, η φιλοσοφία της λειτουργίας του, η οποία το έκανε τόσο ξεχωριστό στις επιλογές του κοινου; Ο κύριος Ασημακόπουλος μας αποκαλύπτει πως «από την πρώτη μέρα λειτουργίας καθημερινά προμηθευόμαστε το γάλα, πρόβειο και αγελαδινό, απευθείας από εκλεκτούς κτηνοτρόφους της Αττικής.

Για να συμπληρώσει λίγο αργότερα, κάτι που πραγματικά εκπλήσσει ευχάριστα καθώς πληροφορούμαστε πως «χρησιμοποιούμε αγνό φρέσκο βούτυρο ιδίας παρασκευής και αποκλειστικής χρήσης στη ζαχαροπλαστική το οποίο απογειώνει τη γεύση των προϊόντων μας».

  • Μάθετε όλη την ιστορία του πιο παλιού γαλακτοπωλείου της Αθήνας στο www.greekguide.com

Read more...

Σε μια από τις μεγαλύτερες λίμνες λάβας στον κόσμο

Read more...

Με πρωταγωνιστές τον Μακεδονικό Χαλβά

Read more...

Κατά την διάρκεια των φοιτητικών μας χρόνων

Read more...

Επιλεγμένα αντικείμενα από τις συλλογές Art Nouveau

Read more...

Είκοσι μέτρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους

Read more...

Το όνειρο του αποικισμού του Άρη στοίχειωνε την ανθρωπότητα

Read more...

Η ομάδα των τριών ταλαντούχων chef 

Read more...

Τη σκληρή πραγματικότητα του ζωικού βασιλείου

Read more...

Με λόγια που προκαλούν συγκίνηση και θυμίζουν… αποχαιρετισμό,  μιλάει στο νέο βιβλίο του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης.

«Η ζωή του συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη είναι γνωστή. Την άλλη, σας αποκαλύπτω σήμερα, μέσα σε αυτό το βιβλίο», γράφει ο Μίκης Θεοδωράκης για την τελευταία έκδοσή του βιβλίου του, δηλώνοντας ότι «έζησα γαλήνιος, βέβαιος και ευλογημένος».

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΝΟS με τίτλο «Μονόλογοι στο Λυκαυγές» και αποτελεί την συνέχεια του προηγούμενου βιβλίου του Μίκη Θεοδωράκη: «Διάλογοι στο λυκόφως. 90 συνεντεύξεις».

mikis_3_0

«Αυτό είναι το τελευταίο μου βιβλίο»

«Το δίδυμο «Διάλογοι στο Λυκόφως» - «Μονόλογοι στο Λυκαυγές» πραγματεύεται την τελική μου προσπάθεια να συνδέσω το Τέλος και την Αρχή μιας νέας Ουτοπίας ως επιστέγασμα της ζωής και του έργου μου», επισημαίνει ο Μίκης Θεοδωράκης και προσθέτει:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία. Αυτό είναι το τελευταίο μου βιβλίο! Ομολογώ ότι λυπάμαι γι’ αυτό, γιατί μου άρεσε να γράφω διάφορα κείμενα και ποιηματάκια πολύ πριν αρχίσω να γράφω μουσική. Γιατί και την μουσική την έγραφα, μόνο που αντί για λέξεις έγραφα μουσικούς φθόγγους. Μπορεί άραγε αυτός που χτυπά πλήκτρα να νιώθει την ίδια μέθη, τον ίδιο ίλιγγο με μας που κρατούσαμε πένα με μελάνι είτε μολύβι που κάθε τόσο το ξύναμε για να πάρουμε μιαν ανάσα, μια πνοή ικανοποίησης για το έργο μας, που εκείνη τη στιγμή το θεωρούσαμε μοναδικό!»

«Ο συγγραφέας και ο ποιητής, που έχει φτάσει σε βαθμό να τυπώνεται και να διαβάζεται, σίγουρα νιώθει σαν ημίθεος.

Τι να πω όμως για τον συνθέτη, που τους ψυχρούς φθόγγους του, τους γραμμένους πάνω σε ένα χαρτί, μπορείς να τους ακούσεις να ζωντανεύουν και να πετούν σαν σμήνη πουλιών που διαπερνούν τα τείχη του πραγματικού κόσμου και γίνονται αυλοί, ήχοι ενός θεϊκού κόσμου που είναι το μουσικό του έργο, καθώς εισβάλλει σε χιλιάδες ψυχές, σκέψεις, αισθήματα, καρδιές του κάθε Ανθρώπου χωρίς διάκριση».

«Τα έζησα όλα στον υπερθετικό»

«Τι να πω λοιπόν για τον συνθέτη; Ότι είναι ένας μικρός Θεός; Όχι!

Θα πω μονάχα ότι είναι ευλογημένος... Σαν τη θάλασσα, που όσο κι αν τη δέρνουν οι άνεμοι και κυματίζει, αφρίζει με χίλιους τρόπους, όμως όλα αυτά συμβαίνουν στην επιφάνειά της, γιατί λίγο πιο κάτω παραμένει ήρεμη, πανέμορφη, ευλογημένη.

Το ίδιο και η ζωή μου, που τα έζησε όλα. Στον υπερθετικό. Τη χαρά και τον πόνο. Το κόκκινο και το μαύρο. Την αγάπη και το μίσος. Τον θρίαμβο και την απογοήτευση. Το φως και το σκοτάδι. Αυτή υπήρξε η ζωή μου. Η γνωστή. Γιατί την άλλη, που σας αποκαλύπτω σήμερα, την έζησα γαλήνιος, βέβαιος και ευλογημένος.

Έτσι το θέλησε η Μοίρα, αυτός ο αποχαιρετισμός να συμπέσει με την εικόνα της Αγίας Μητέρας μου της προσφυγοπούλας από τον Τσεσμέ της Μικράς Ασίας, την ίδια εικόνα που είδα σε κάποια άλλη. Με τον ίδιο σας αποχαιρετώ κι εγώ

Πηγἠ : www.newsbeast.gr 

 

Read more...

Ως ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά μονοπάτια πιστοποιήθηκε

Read more...

Έχει μείνει στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου (και της ελληνικής τηλεόρασης, στη συνέχεια) ως η κωμωδία με τις περισσότερες και πιο φαρμακερές ατάκες! Δύσκολα βλέπεις αυτό το έργο χωρίς να ξεκαρδιστείς στα γέλια.

Untitled3Untitled2

Εξίσου δύσκολα μπορείς να ξεκολλήσεις από  την τηλεόραση αν κατά τη διάρκεια του ζάπινγκ πέσεις πάνω στην ιστορία του Ζήκου, του παραγιού του μπακάλη που κάνει άνω- κάτω μια ολόκληρη γειτονιά με τα καμώματά του.

Untitled5Untitled4

Η ταινία 54 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της επιστρέφει έγχρωμη αλλά το ίδιο σπαρταριστή. Θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο (18 Μαρτίου) στις 8 το βράδυ από τον ΑΝΤ1.

zikos

Το κανάλι μέχρι στιγμής φρόντισε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα νέα έγχρωμα και υψηλής ευκρίνειας πλάνα της ταινίας. Στο τελευταίο τρέιλερ που προλογίζει την προβολή, ωστόσο, μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση.

  

Πηγἠ : www.newsbeast.gr</p

Read more...

Με το κρασί να πρωταγωνιστεί σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, ξεκινά από τη Δευτέρα η πρωτοποριακή δράση «Athens Wine Week» στα πρότυπα της London Wine Week, της Madrid Wine Week και πολλών άλλων.

Read more...

Page 7 of 8

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ