Οι Guns ‘N’ Roses ενδέχεται να ηχογραφήσουν νέο δίσκο

Ο κιθαρίστας των Guns ‘N’ Roses, ο περίφημος Slash, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το συγκρότημα να μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει έναν νέο δίσκο.

Όταν ο Slash και ο τραγουδιστής Axl Rose επανενώθηκαν το 2016 στη σκηνή, μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές διαμάχες στην ιστορία του ροκ, έλαβε τέλος.

Οι δυο τους μαζί με τον Duff McKagan επανέφεραν τον βασικό, κλασσικό πυρήνα του συγκροτήματος για να πραγματοποιήσουν την παγκόσμια περιοδεία «Not In This Lifetime».

Όπως αναφέρει το metro.co.uk, οι fans των Guns ‘N’ Roses αναρωτιούνται αν αυτή η επανένωση οδηγήσει και στην ηχογράφηση καινούργιου υλικού.

«Έχει συζητηθεί. Νομίζω ότι όλοι θέλουν να το κάνουν και θα δούμε πώς θα πάει» δήλωσε ο Slash. Αυτός θα είναι ο πρώτος δίσκος του κιθαρίστα με το συγκρότημα μετά το «The Spaghetti Incident» που κυκλοφόρησε το 1993.

Η αρχική σύνθεση του συγκροτήματος περιλάμβανε και τους Ίζι Στράντλιν και Στίβεν Άντλερ και μέχρι τώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής τους.

Ο Slash δεν επιβεβαίωσε πλήρως τις φήμες για νέο άλμπουμ, όπως έκανε ο Axl Rose, αλλά εμφανίστηκε ανοιχτός: «Είμαστε απασχολημένοι, καθώς τρέχουμε σε όλον τον πλανήτη. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στην περιοδεία και τις συναυλίες αλλά όλοι μοιάζουν να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους, οπότε ποτέ δεν ξέρεις» τόνισε.

Πηγή: Newsbeast.gr

Rate this item
(1 Vote)
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic