Γιατί δεν θέλουν τον Matt Damon στο Ocean's 8;

Το σίκουελ της ταινίας Ocean's 11 ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2018 και περισσότεροι από 20.000 χρήστες του διαδικτύου υπέγραψαν μια αίτηση προκειμένου να τεθεί ο 47χρονος ηθοποιός εκτός

του καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Η εκστρατεία απομάκρυνσης σύμφωνα με τον συντάκτη της αναφοράς, οφείλεται εν μέρει σε συνέντευξη του ηθοποιού στην οποία δήλωσε ότι θα εξακολουθούσε να δουλεύει με ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική κακομεταχείριση.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αναμένεται να επαναλάβει τον ρόλο του ως Linus Caldwell στη γυναικεία έκδοση της αντρικής all-star «Συμμορίας των 11» (Ocean’s 11) του Steven Soderbergh με την Sandra Bullock στο ρόλο της αδερφής του Danny Ocean και τις Cate Blanchett, Mindy Kaling, Rihanna, Anne Hathaway επίσης να πρωταγωνιστούν.

Αλλά η συμμετοχή του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού στη νέα ταινία φαίνεται πως έχει εξοργίσει πολύ τους θαυμαστές του.

«Ο Matt Damon σαφώς δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες» ή «Χρειάζεται επειγόντως ένα time out και το λέω εγώ που είμαι άντρας» είναι κάποια από τα σχόλια που ακολουθούσαν τις υπογραφές

«Πιστεύω ότι είμαστε σε αυτό την κομβική φάση. Και θεωρώ ότι είναι σπουδαίο, αλλά νομίζω ότι ένα πράγμα για το οποίο δεν μιλάμε είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνδρες – η πλειοψηφία των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα – που δεν κάνουν αυτού του είδους τα πράγματα και των οποίων η ζωή δεν πρόκειται να επηρεαστεί», δήλωσε στο Business Insider.

Όσον αφορά στο αν ο ίδιος θα συνεργαζόταν ξανά με έναν άντρα που έχει κατηγορηθεί πως παρενοχλεί συναδέλφους του στο χώρο δουλειάς, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό πάντα είναι στο μυαλό μου, δηλαδή δεν θα ήθελα να δουλέψω με κάποιον τέτοιο άνθρωπο - η ζωή είναι πολύ μικρή γι' αυτό. Αλλά το ζήτημα του αν κάποιος έχει κατηγορηθεί για κάτι, θα ήταν ο λόγος του στο λόγο του άλλου. Τότε λες "ποια είναι η αλήθεια τελικά;"».

Ο ίδιος πάντως υποστήριξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ποτέ δεν έχει βρεθεί σε θέση να παρενοχλήσει συναδέλφους του: «Αν πρέπει να υπογράψω κάτι, θα το υπογράψω και θα το υπέγραφα και πιο παλιά. Δεν το κάνω όμως, και οι περισσότεροι άνθρωποι που ξέρω δεν το κάνουν ούτε αυτοί», είπε για την σεξουαλική παρενόχληση.

Πηγή: ntokoumenta.gr

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Sunday, 21 January 2018 18:36
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic