Τραγικός θάνατος για άνδρα – Τον «ρούφηξε» ο μαγνητικός τομογράφος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας σε μαγνητικό τομογράφο νοσοκομείου, όταν πήγε να βοηθήσει έναν συγγενή του, στη Βομβάη της Ινδίας.

Ο 32χρονος Ρατζές Μαρού είχε μπει στην αίθουσα του μαγνητικού τομογράφου κρατώντας μία φιάλη οξυγόνου, καθώς συνόδευε έναν ηλικιωμένο συγγενή του. Το μηχάνημα όμως ήταν σε λειτουργία, γεγονός που σημαίνει ότι έλκει με απίστευτη δύναμη ότι μεταλλικό υπάρχει κοντά.

Έτσι τράβηξε τον άτυχο άνδρα μαζί με τη φιάλη, η οποία καταστράφηκε όταν χτύπησε στο μηχάνημα κατά τη διάρκεια του τραγικού συμβάντος στο νοσοκομείο Ναϊρ, όπως αναφέρεται.

Οι μαγνητικοί τομογράφοι χρησιμοποιούν ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο για την παραγωγή εικόνων των οργάνων του σώματος, έτσι έλκουν οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο βρεθεί κοντά τους, ακριβώς για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να εισέρχονται άνθρωποι με τέτοια αντικείμενα στον ίδιο χώρο με το μηχάνημα.

Το χέρι του άτυχου άνδρα σφηνώθηκε μεταξύ του μηχανήματος και της φιάλης οξυγόνου και το ισχυρό μαγνητικό πεδίο δεν του επέτρεψε να το πάρει, αναφέρει το Channel News Asia.

Ένας συγγενής δήλωσε: «Μόλις ο Ράτζες μπήκε με την φιάλη οξυγόνου, αποδείχθηκε πως το μηχάνημα βρισκόταν σε λειτουργία. Δεν μπορούσε να πάρει το χέρι του. Το σώμα του διογκώθηκε και δεν μπορούσε να μιλήσει».

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ρατζές, ένας πωλητής, πέθανε από την εισπνοή υγρού οξυγόνου που διέρρευσε από την φιάλη.

Τρία μέλη του προσωπικού συνελήφθησαν με την κατηγορία πρόκλησης θανάτου λόγω αμέλειας, σύμφωνα με το άρθρο 304 του ινδικού ποινικού κώδικά, ανέφερε η αστυνομία. Το υλικό από την κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει δοθεί στην αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης, πως είχε επισκεφθεί την πεθερά της αδερφής του που ήταν στο νοσοκομείο και είχε προσφερθεί να πάει μαζί της στο μαγνητικό τομογράφο, μη γνωρίζοντας πως το μηχάνημα ήταν ήδη ενεργοποιημένο.

Πηγή: irafina.gr

Rate this item
(0 votes)
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic