ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!

Με σπασμένο σαγόνι κατέληξε ένας κυνηγός μετά από επίθεση που δέχτηκε από καγκουρό, το οποίο λίγα λεπτά νωρίτερα σημάδευε με το όπλο του.
Το ημερολόγιο έδειχνε 12 Φεβρουαρίου 1944, όταν το ατμόπλοιο «Ορια» προσέκρουσε στη νησίδα Πάτροκλος (Γαϊδουρονήσι) κοντά στο ακρωτήριο του Σουνίου και μετά από λίγα λεπτά…
Μετά από 8 μέρες στο διάστημα, έκαστος αστροναύτης πήρε 64 δολάρια αποζημίωση!
Ο καπετάνιος Καρλ-Άντολφ Σλιτ, έμεινε στην ιστορία, όχι για την ηρωική του πορεία στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά ως ο άνθρωπος που βύθισε ένα ολόκληρο…
Μια γραμματέας δημιούργησε τυχαία το λευκό διορθωτικό υγρό. Το μικρό δακτυλογραφικό της τέχνασμα διαδόθηκε. Μετέτρεψε την κουζίνα της σε εργαστήριο και πουλούσε πάνω από 65.000…
Μιά κάμερα ασφαλείας στην Κίνα κατέγραψε τη στιγμή που ένα δέντρο έπεσε μπροστά από έναν οδηγό μηχανής, ενώ ήταν σε κίνηση.
Tην παράξενη στιγμή που ένας αρουραίος στέκεται στα δυο του πόδια και τρίβεται με σαπούνι στο νιπτήρα μπάνιου κατέγραψε κάμερα.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας σε μαγνητικό τομογράφο νοσοκομείου, όταν πήγε να βοηθήσει έναν συγγενή του, στη Βομβάη της Ινδίας.
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν μπανάνες τις οποίες μπορεί κανείς να τις απολαύσει ΧΩΡΙΣ να τις ξεφλουδίσει!!!
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα, όταν μία οδηγός μπέρδεψε τα οπίσθια μιας μαϊμούς με το κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα να… τρακάρει.
Page 1 of 2
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic