«Χολή» από αλβανικά ΜΜΕ για παίκτη που προτίμησε την εθνική Ελλάδας

Έναν ποδοσφαιριστή που επέλεξε να αγωνιστεί με τα γαλανόλευκα της εθνικής Ελλάδας και όχι με τα κόκκινα-μαύρα της εθνικής Αλβανίας βάζουν στο στόχαστρό τους κάποια από τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, όπως και του Κοσόβου.

Μέσω μιας σειράς δημοσιευμάτων επιτίθενται στον Ενέα Μιχάι, λόγω της επιλογής του να μην αγωνιστεί στη χώρα γέννησης των γονιών του, αλλά σε αυτήν που ήρθε ο ίδιος στη ζωή.

Ο γεννηθείς στη Ρόδο στόπερ του Παναιτωλικού είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του από τις αρχές αυτού του χρόνου και από τότε δεν έχει αλλάξει άποψη. Αυτό φαίνεται πως έχει εκνευρίσει κάποιους από τους γείτονες και με αφορμή τα παιχνίδια εθνικών ομάδων που έρχονται, στάζουν χολή στον 20χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος «έμεινε εκτός των επιλογών της Κ20» του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος πρόσφατα συμφώνησε να συνεχίσει από το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού της Κ21 για την ακρίβεια.

Όμως, η ιστορία αυτή έχει ένα… σημαντικό κενό. Ο πρώην διεθνής γκολκίπερ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις κλήσεις του για τα προσεχή ματς της Ελπίδων, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, ή πιο απλά ανατρέχοντας στις ανακοινώσεις της ΕΠΟ, στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Επίσης, από το Αγρίνιο προκύπτει ότι ο παίκτης δεν έχει ειδοποιηθεί πως δεν θα βρίσκεται στις προσεχείς κλήσεις Νικοπολίδη. Έτσι, αποκλείεται και η περίπτωση να μετέφερε εκείνος στο περιβάλλον του κάτι τέτοιο, για να μεταφερθεί με τη σειρά του στα ΜΜΕ Αλβανίας και Κοσόβου. Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι δημιουργήθηκε μια ιστορία, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι κρατούν… μανιάτικο σε έναν από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του στα γήπεδα της χώρας, διότι επέλεξε την Ελλάδα.

Πηγή: Newsbeast.gr

Rate this item
(0 votes)
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic