Η νέα τάση στα τζιν έχει άρωμα ρετρό και αναδεικνύει τις γυναικείες καμπύλες

Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για το κλασικό και διαχρονικά κομψό denim που το χειμώνα αν και βρίσκεται σχεδόν σε κάθε σύνολο μας χάνει λίγη από την αίγλη του αφού καλύπτεται από μακριές ζακέτες και βαριά πανωφόρια.

Επιπλέον ενώ μέχρι τώρα το ανοιχτόχρωμο,«ξεπλυμένο» τζιν πρωταγωνιστούσε, η τάση σήμερα θέλει το σκούρο μπλε αλλά και μαύρο denim να επιστρέφει και να βγαίνει στο προσκήνιο.

Εκτός όμως από την απόχρωση εκείνο το στοιχείο που προστίθεται και μεταμορφώνει τα τζιν κομμάτια, όχι μόνο τα παντελόνια, αλλά και φούστες, φορέματα ακόμα και πουκάμισα, είναι άλλο.

Η νέα micro τάση είναι τα denim κομμάτια να συνοδεύονται από ζώνη επίσης από denim, που τονίζει την μέση σου και να χαρίσει θηλυκότητα σε κάθε λουκ.

H κομψή λεπτομέρεια της ζώνης έχει κάτι από μια άλλη εποχή, vintage και ρετρό φινέτσα που κάνει κάθε κομμάτι το οποίο στολίζει αυτόματα ξεχωριστό.

Διαμορφώνει την σιλουέτα με μία κίνηση, την κάνει να φαίνεται πιο γεμάτη, με καμπύλες και χαρίζει ενδιαφέρον στο σύνολο.

Το τζιν είναι έτσι κι αλλιώς αν όχι το αγαπημένο, ένα από τα πιο αγαπημένα μας υφάσματα από τότε που πρωτοφορέθηκε στα 70s.

Χρόνο με το χρόνο η αξία που παίρνει στην γκαρνταρόμπα μας αυξάνεται και δεν μπορεί να λείπει με τίποτα. Το βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ, όταν αναβαθμίζεται με μικρές λεπτομέρειες και διακοσμητικά στοιχεία όπως οι ζώνες και τα δεσίματα που κολακεύουν, γίνεται τάση ξανά!

Πηγή: bovary.gr

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Thursday, 18 January 2018 06:30
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic