Σοκ από τις αποκαλύψεις! 15χρονος βίαζε τα ανήλικα αδέλφια του

Ένας 15χρονος βίαζε τα αδέλφια του, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη, αλλά και στο δικαστήριο, όπου αποκαλύφθηκαν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Οι λεπτομέρειες της ποινικής υπόθεσης που εκδίκασε χθες το μεσημέρι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, το οποίο καταδίκασε σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση τον 18χρονο σήμερα δράστη, σοκάρουν.

Κρίθηκε ένοχος, μετά από δική του παραδοχή, σε οκτώ συνολικά κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και οι οποίες αφορούσαν τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Το πιο συγκλονιστικό στην παρούσα υπόθεση είναι ότι τα δύο θύματα είναι αδέλφια του κατηγορουμένου, τα οποία κατά τον επίδικο χρόνο ήταν ηλικίας 6 και 10 χρόνων, ενώ ο κατηγορούμενος κατά τον επίδικο χρόνο ήταν μόλις 15 χρόνων…

Το ένα θύμα είναι ο αμφιθαλής αδελφός του κατηγορουμένου (δηλαδή από τους ίδιους γονείς) και ο άλλος ετεροθαλής.

Πρόκειται για μία από τις πιο σοβαρές και αποτροπιαστικές, σε σχέση με τις λεπτομέρειες των γεγονότων, ποινικές υποθέσεις που σχετίζονται με αδικήματα σεξουαλικής φύσεως, οι οποίες απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια το Επαρχιακό Δικαστήριο της Λάρνακας.

Εξ ου και όλη η δικαστική διαδικασία (απαγγελία κατηγοριών, έκθεση γεγονότων, αγορεύσεις για μετριασμό της ποινής) διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας των κακοποιημένων παιδιών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης διαπράχθηκαν κατά τα έτη 2013-2014, σε διαφορετικές ημερομηνίες, στο σπίτι της μητέρας των ανηλίκων, στην επαρχία Λάρνακας.

Ο κατηγορούμενος βίαζε διαδοχικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα τους δύο ανήλικους.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ένα παιδί ομολόγησε στην δασκάλα του τον εφιάλτη που βίωνε και εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία.

Politis

Πηγή: irafina.gr 

Rate this item
(0 votes)
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic