Σε δημοσίευμα της Hurriyet οι δηλώσεις Κατσίκη

Αναφορά στις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, περί ανταλλαγής των δύο ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς κάνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Hurriyet.

Στο άρθρο που έχει τον τίτλο «Πρόταση για ανταλλαγή των Ελλήνων με τους Τούρκους στρατιωτικούς» περιλαμβάνονται τις δηλώσεις του Κώστα Κατσίκη αλλά και η αντίδραση του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

«Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, είπε ότι ο Ερντογάν κατά την επιστροφή του από την Βάρνα έστειλε το μήνυμα για ανταλλαγή. Εάν οι ηγέτες των δύο χωρών παρακάμψουν τη Δικαιοσύνη στις χώρες τους, κατά την άποψη του μπορεί να διευθετηθεί το θέμα» αναφέρει το δημοσίευμα, υπογραμμίζοντας ότι ο βουλευτής είπε πως είναι δική του άποψη και δεν δεσμεύει το κόμμα του.

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα αναμεταδίδει και τις νεότερες δηλώσεις Κατσίκη, στις οποίες ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κάνει λόγο για «υποθετικό σενάριο».

Πηγή: in.gr

Rate this item
(0 votes)
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic