Βάζουμε τον φούρνο να ζεστάνει στους 180°

Σε ενα bain-marie βάζουμε την σοκολάτα και το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά να λιώσει

Χωρίζουμε τους κρόκους απο τα ασπράδια

Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν σφιχτή μαρέγκα

Όταν η σοκολάτα και το βούτυρο έχουν γινει ένα προσθέτουμε τους κρόκους και ανακατέβουμε με το σύρμα και προσθέτουμε την ζάχαρη και το αλεύρι ανακατεύωντας

Μόλις το μίγμα ανακατευτεί καλά προσθέτουμε την μαρέγκα

 

Βουτυρώνουμε ένα μικρό στρογγυλό ταψί ρίχνουμε το μίγμα μέσα και στον φούρνο για 20 λεπτά

 

Αφήνουμε να κρυώσει πρίν το βγάλουμε από το ταψί

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

 

 

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)
© 2018 Web Artistic All Rights Reserved. Designed By Web Artistic